Bellerose

Waarom Bellerose Second-Hand ?

 Bellerose
 Bellerose

De harde feiten.

De kledingindustrie heeft een enorme impact op het milieu en is zelfs één van de meest vervuilende industrieën van vandaag. Meer dan 70% van onze kleding eindigt op de vuilnisbelt of wordt verbrand. Tweedehands kledingstukken zijn dus een betere optie voor onze planeet, want zo blijft kledij langer in omloop, en wordt ook de ecologische voetafdruk kleiner. Het meest duurzame kledingstuk, blijft altijd hetgene dat al gemaakt is.

Waarom Bellerose Second-Hand ?

Bij Bellerose maken we nooit een compromis over de kwaliteit van onze kleding of de tijdloosheid van onze ontwerpen. We beseffen dat aan kwaliteit vaak een hoger prijskaartje hangt en net daarom vind je bij Bellerose Second-Hand dezelfde hoogwaardige, vakkundig vervaardigde artikelen voor een fractie van de oorspronkelijke prijs.

 Bellerose
 Bellerose

Laat je kledij langer meegaan.

Met Bellerose Second-Hand neemt Bellerose deel aan de circulaire economie en maakt het z'n kledij en dus ook z’n kwaliteit én stijl voor nog meer mensen beschikbaar.


Ruil je Bellerose-items gemakkelijk in op onze site en ontvang een waardebon die je kunt gebruiken voor kleding die je ook echt zal dragen. Waardebonnen kunnen zowel op Bellerose.be als op Bellerose.second-hand.be ingewisseld worden.

 Bellerose
 Bellerose

Panier (0)

Panier vide
De actiecode is van toepassing op de volgende stap.
Sous-total 0,00 €
Standaard levering
Binnen 3 tot 5 werkdagen
4,90 €
Montant total 4,90 €
  • Livraison rapide Bellerose

    Livraison rapide

  • Produits propres et authentifiés Bellerose

    Produits propres et authentifiés