Terug naar Bellerose.be

 

 Bellerose

Waarom tweedehands?

 Bellerose
 Bellerose

Bij Bellerose geloven we dat kwalitatieve kledij ook tijdloos is, lang meegaat én interessant blijft. Zorgvuldig geselecteerde stoffen, aandacht voor detail en veelzijdige ontwerpen die je een leven lang kan dragen, en dat elke dag met evenveel plezier, ongeacht de trend van het moment.

Fast fashion is niet blijvend, mensen betalen steeds minder graag voor goedkope spullen van slechte kwaliteit. Tegelijkertijd hebben goede kwaliteit, aandacht voor details en degelijke productiepraktijken ook een kostprijs. We hebben het geluk te kunnen doen waar we van houden, en we steken zoveel moeite en aandacht in het ontwerpen van Bellerose-kleding, dat we vinden dat elk item het verdient om meer dan één persoon gelukkig te maken.
 Bellerose
 Bellerose

We zijn overtuigd van de duurzame kwaliteit van onze kledij en vinden dat alle Bellerose-kleding een tweede (of zelfs derde) leven verdient. Second-hand.bellerose.be is gewijd aan de verkoop en aankoop van tweedehands Bellerose-kleding. Het is een stap naar een meer verantwoordelijke en circulaire benadering van mode én onze manier om Bellerose-kleding z'n volle potentieel te kunnen geven.
 Bellerose
 Bellerose

En eigenlijk is het zelfs meer dan dat... Want met Second-hand.bellerose.be kan je misschien één van je favoriete items uit een vorig seizoen terugvinden, vintage met nieuwe kledij mixen en matchen en op die manier je unieke persoonlijkheid laten stralen!

Krijg een gratis geüpcyclede totebag cadeau bij elke aankoop vanaf €80 !

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Meer informatie
 Bellerose

Panier (0)

Panier vide
De actiecode is van toepassing op de volgende stap.
Sous-total -4,90 €
Standaard levering
Binnen 3 tot 4 werkdagen
4,90 €
20% TVA incluse 0,00 €
Montant total 0,00 €